Navigatie

SES Creative

*De produkten uit shop-op-merk halen wij 3x per week rechtstreeks bij de groothandel- staat een artikel op uitverkocht, stuur ons dan even een berichtje dan kijken we of het nog voorradig is*

SES Creative werkt met verschillende speelwerelden waarin kinderen van alle leeftijden creatief kunnen zijn en op onderzoek uit kunnen gaan. Lees hieronder meer over deze speelwerelden.

Knutselwereld

Heb je ook zoveel zin om iets creatiefs te doen? Dat komt goed uit. Wij hebben alles wat je nodig hebt om te kleuren, schilderen, kleien en knutselen. Je zult je nooit meer vervelen met deze geweldige knutselsets.

My first

Je bent één en je wilt niks liever dan lekker knutselen en kliederen. Gelukkig heeft SES iets speciaal voor jou. My first: een productlijn voor de allerkleinste creatievelingen! Krijg je al zin om te spelen?

Beedz

Strijkkralen: wie vindt het nou niet leuk om daarmee te spelen? Je kunt er ook zoveel leuke dingen mee maken! Stiekem vindt zelfs je moeder het nog leuk om mee te spelen.

Glitter Dreams

Ben jij ook zo gek op glitters en knutselen? Dan zijn onze Glitter dreams producten echt wat voor jou! Laat je betoveren door onze glitter knutselsets!

Explore

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar alles wat er om je heen gebeurt? Wij wel! We hebben allerlei coole sets in SES Explore om een echte onderzoeker te worden. Bestudeer insecten, graaf skeletten op en laat mooie plantjes groeien.

Funmais

Deze vrolijke vlokken zijn in alle kleuren te vinden en bestaan volledig uit maïs. Om er lekker mee aan de slag te gaan heb je alleen een beetje water nodig en je maakt de mooiste creaties. Nieuwsgierig geworden?

Ik leer

Alle mensen om je heen kunnen al knippen, plakken, rijgen en mozaïeken. Dat wil jij ook! Zal het moeilijk zijn om al die nieuwe dingen te leren? Zeker niet! Met de SES Ik leer producten was leren nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Spelen in bad

Het is sowieso al een feestje als je in bad mag. Maar badderen wordt nóg leuker met SES Aqua. Want wist je dat wij allemaal leuke activiteiten voor in bad hebben?

 

© 2016 - 2017 Paperhouse | Traktaties * Uitdeelkadootjes * Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel