Navigatie

Paperhouse blog

Zo ineens schoot het door me heen- het is al eind december

Hoogste tijd voor een paperhosue-plan-van-aanpak-2018

Dus zondag met een groot vel papier, een bak vol pennen- stiften en kleurpotloden mezelf aan de bar gezet en begonnen. Mijn papier was zo vol, want in mijn hoofd ben ik er natuurlijk steeds mee bezig, waar wil ik heen met Paperhouse, wat kan er beter, wat moet anders en wat wil ik graag gaan toevoegen. Binnen half uur stond het allemaal - niet heel netjes - maar wel duidelijk op papier. Dochterlief maakte van mijn gekrabbel en mooi overzicht in mijn bullet journal, dus ik ben er wel klaar voor zou je denken..

Nee, want in mijn prachtige overzicht staat VERZENDKOSTEN, zo heikel punt binnen online shoppen en met de tarief verhogingen van PostNL een ware speurtocht naar een goedkopere, maar betrouwbare en snelle ( we zijn niet veeleisend) verzendmethode en ik moet zeggen, dat valt nog niet mee- er zijn al wat telefoontjes gepleegd, wat offertes bekeken (en afgewezen:( )- maar we geven de moed niet op- al zie ik me echt genoodzaakt straks toch iets aan verhoging te moeten doorvoeren..maar hoe en wat ; ik hou je op de hoogte.

Januari vind ik altijd een beetje een grijze en saaie maand, maar daar hebben Jupe-de-Plume en ik iets op bedacht; we gaan op instagram een super leuke KLEUR challenge houden- wil je meedoen? Geef even een reactie op instagram of stuur een mailtje, dan ontvang jij na de kerst de challenge en gaan we met elkaar kleur geven aan januari!

Ennn er is een aparte blog site in de maak, want er zijn zoveel leuke ideeën die we willen delen, volgende keer meer:)

Fijne feestdagen!

© 2016 - 2018 Paperhouse | Traktaties * Uitdeelkadootjes * Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel