Navigatie

Het verhaal van Abeltje

Het verhaal van Abeltje

 

Een aantal jaren geleden kwam Abeltje in ons leven- mijn dochter Annemiek (nu 19 jaar) heeft een jaar lang Abeltje elke dag ergens anders op de foto gezet. Zo ging hij ook mee op reis naar Griekenland, weekendjes weg en mee naar school. Niet voor Instagram of Facebook, nee gewoon voor haarzelf; zo heeft ze een heel leuk beeld van een jaar uit haar leven.

Oke, leuk zul je denken- maar nu???

Nou dat idee speelt al tijden in mijn hoofd, niet meteen een jaar- maar iets doen met Abeltje. Zo brainstormend kwam ik samen met Geerline (JupedePlume) op het idee om de maand januari te gaan opfleuren met een KLEUR challenge en Abeltje wordt daarbij mijn mascotte. (mascotte is natuurlijk niet verplicht bij deze challenge, maar je snapt nu waarom ik hem ga gebruiken:))

Dusss- doe je mee?? Het is niet zo moeilijk, maar wel erg leuk!

Kleur challenge wat, wanneer en hoe?

Na een december maand vol gezelligheid, lichtjes en vuurwerk is de januari maand vaak zo grauw en somber, daar willen we wat aan doen door instagram vol te zetten met KLEUR.

Elke dag plaats je op instagram een foto met het onderwerp van de dag- en je mag er zelf iets van maken- think out of juist in the box, een foto van nu of vroeger- het mag en kan allemaal, zolang het thema van de dag maar duidelijk is. (29 december komt het lijstje online!)

Als jij een openbaar account hebt en #kleurchallenge toevoegd aan je foto, dan kunnen wij (en anderen) genieten en reageren op je foto.

Prive account? Geen probleem, laat dan even een berichtje achter op instagram dan voeg ik je toe, maar natuurlijk mag je ook meedoen zonder dat je wilt dat ik in je priveleven een kijkje neem:)

Met Abeltje laat ik ook een maand lang elke dag een stukje prive zien, en dat is best een uitdaging, want hoe kleurig Paperhouse, hoe neutraal de kleuren prive; maar juist daarom heb ik er zoveel zin in!

Tot de 29e, dan komt het lijstje online- kun je je alvast voorbreiden:)- of niet!!

© 2016 - 2018 Paperhouse | Traktaties * Uitdeelkadootjes * Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel