Sale filter
Tags filter

Filteren op prijs

Prijs filter - slider
Prijs filter - inputs

Categorieën

Veilig online betalen

Vetrouwd bezorgd door

Diverse traktaties

Wij bieden een breed assortiment aan diverse traktaties, speciaal samengesteld voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud. Met een breed scala aan thema’s, van paarden tot regenbogen, bieden we voor elke jonge dromer de perfecte traktatie. Onze collectie is niet alleen ontworpen om plezier te brengen, maar ook om de creativiteit en verbeelding van je kind te stimuleren. Elk thema is zorgvuldig gekozen om aan te sluiten bij de interesses en dromen van kinderen op verschillende leeftijden.

Thema traktaties voor elke leeftijd

Elk kind is uniek, en daarom hebben onze thema traktaties voor elke leeftijdsgroep iets bijzonders te bieden. Voor de allerkleinsten van 3 of 4 jaar zijn er bijvoorbeeld onze vrolijke regenboog traktaties, die met hun kleurrijke ontwerp elke gelegenheid opvrolijken. Voor de iets oudere kinderen van 7, 8 of 9 jaar hebben we traktaties van paarden, perfect voor de dierenliefhebbers onder ons.

  • Regenboog traktatie

Voor de kleine dromers en kleurliefhebbers zijn onze regenboog traktaties een ware schat. Deze traktaties, die een spectrum aan vrolijke kleuren en creativiteit bieden, zijn perfect voor kinderen die geïnspireerd raken door de magie van kleuren en de wonderen van de natuur. Ze zijn ideaal voor het stimuleren van de verbeeldingskracht en het vieren van vreugde.

  • Paarden traktatie

Onze paarden traktaties zijn perfect voor kinderen die een passie hebben voor dieren en in het bijzonder voor paarden. Deze traktaties creëren een boerderij-achtige sfeer met leuke paardenfiguurtjes als uitdeelcadeautjes, en brengen zo een stukje van de natuur naar het feestje. Ze zijn ideaal voor kleine dierenliefhebbers en voegen een unieke charme toe aan elke viering.

Kant en klare traktaties

Onze kant en klare traktaties zijn de ideale keuze voor drukke ouders die toch iets bijzonders willen voor hun kinderen. Beschikbaar in thema’s zoals paarden en regenbogen, bieden ze een makkelijke en plezierige oplossing voor elk feestje. Deze traktaties komen kant en klaar, besparen je tijd en zijn een hit bij de kinderen. Elk pakket zit vol met thematische verrassingen, van kleurrijke snoepjes tot leuke speeltjes, en maakt van elk feestje een onvergetelijk moment. Kies voor onze kant en klare traktaties en maak elk kinderfeestje moeiteloos speciaal!

Meer lezen

 1,75

Uitverkocht

Sweet traktatie

 1,55

 1,75

Uitverkocht

 1,50

 1,25

Recent bekeken producten

Foto van ons

heb je vragen of speciale wensen?

Laat het ons weten, we brainstormen graag met je mee!

De waardering van www.paperhouse.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 3410 reviews.