Winkelmand

Retour & Geschil

Retour

  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • (uitgezonderd hiervan zijn gepersonaliseerde bestellingen, dus bijv met toevoeging snoepjes of stickers)
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
  • Je krijgt dan het orderbedrag excusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder, bv PostNl.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons, de ondernemer, geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@paperhouse.eu

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Geschil

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@paperhouse.eu

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van www.paperhouse.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2617 reviews.