Snelle levering online betalen Groot assortiment

9.6

Sale filter
Tags filter

Traktatie 9 jaar

Verwen je kind met een van onze zorgvuldig samengestelde traktaties voor 9-jarigen. Elk van onze traktaties is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de diverse en unieke interesses van kinderen op deze bijzondere leeftijd. Met een uitgebreide keuze die aansluit bij elk kind, beloven onze traktaties een gegarandeerde glimlach op het gezicht van je zoon of dochter te toveren.

Kant en klare traktaties

We begrijpen dat het leven van een ouder soms hectisch kan zijn, daarom bieden wij een assortiment van kant-en-klare traktaties. Deze opties zijn ideaal voor drukke dagen en last-minute voorbereidingen. Ze zijn volledig voorbereid en klaar om uitgedeeld te worden, waardoor ze niet alleen een uitkomst zijn voor jouw als ouder, maar ook een gegarandeerd succes bij de 9-jarige kinderen.

Thema traktaties voor 9-jarigen

In ons assortiment van thema traktaties voor 9-jarigen zijn verschillende opties te vinden die aansluiten op de interesses en fantasie van kinderen van 9 jaar. Elk thema is ontworpen om de verbeelding te stimuleren en een glimlach op de gezichten van de kinderen te toveren.

Traktatie jongen 9 jaar

Voor jongens die 9 worden, bieden we veel verschillende thema’s. Wij begrijpen dat jongens op deze leeftijd dol zijn op ontdekken, actie en spanning. Daarom hebben we thema’s zoals superhelden, ruimte en voetbal. Ze zijn perfect om de avontuurlijke geest van elke 9-jarige jongen te vieren en zullen zorgen voor veel plezier bij het uitdelen.

Traktatie meisje 9 jaar

Voor de creatieve en fantasierijke meisjes van 9 jaar hebben we een betoverende reeks aan traktaties samengesteld. Op deze leeftijd beginnen meisjes vaak hun eigen stijl en interesses te ontwikkelen, daarom hebben we thema’s zoals prinsessen, zeemeerminnen of smileys. Ze zijn perfect voor het vieren van de unieke persoonlijkheid van elk meisje op haar 9de verjaardag.

Trakteren groep 6

Speciaal voor kinderen in groep 6, die nu meer zelfstandigheid en sociale vaardigheden ontwikkelen, hebben we traktaties die zowel leuk als lekker zijn. Deze traktaties zijn ontworpen om elk kind in de klas te betrekken en enthousiast te maken. De traktatie sluit aan bij de interesses en het ontwikkelingsniveau van kinderen van deze leeftijd.

Gepersonaliseerde traktaties

Om ervoor te zorgen dat de traktatie van je kind nog specialer wordt, bieden wij de optie om een persoonlijke touch toe te voegen. Met opties zoals stickers waarop de leeftijd van je kind staat of stickers met leuke passende teksten, kun je de traktaties nog leuker en specialer maken.

Traktaties zelf maken

Voor ouderen en kinderen die samen een bijzondere traktatie willen maken, hebben we een assortiment van uitdeelcadeautjes en heerlijke snoepjes. Deze bieden de perfecte gelegenheid om thuis samen aan de slag te gaan en de meest creatieve traktaties te bedenken. Dit is niet alleen een kans om een unieke traktatie te creëren, maar ook een geweldige manier om samen waardevolle herinneringen op te bouwen.

Meer lezen

 1,70

vrolijke smile traktatie

 1,15

Lego traktatie met notitieblokje

 1,35

Voetbal beker traktatie

 1,70

 1,50

Lego traktatie

 1,60

 1,50

Sweet traktatie

 1,55

 1,55

Gamer traktatie met sleutelhanger

 1,70

 1,35

Voetbal traktatie met tattoo

 1,40

Recent bekeken producten

Foto van ons

heb je vragen of speciale wensen?

Laat het ons weten, we brainstormen graag met je mee!

De waardering van www.paperhouse.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 3352 reviews.