Snelle levering online betalen Groot assortiment

9.6

Sale filter
Tags filter

Prinsessen traktatie

Betover elk feestje met ons prachtige assortiment prinsessen traktaties! Bij Paperhouse begrijpen we dat elk meisje zich graag een prinses voelt. Onze prinsessen traktaties, waaronder de ‘Prinses tover traktatie’ met een klaparmband en toverstaf, en de ‘Prinses kleur traktatie’ met potloodjes, zijn perfect voor verjaardagsfeestjes en schoolvieringen. We hebben je graag bij de perfecte traktatie voor je kind, daarom geven we je een ruime keuze aan onze kant en klare traktaties. Deze bestaan uit leuke uitdeelcadeautjes zoals bellenblazen, stickers, potloodjes en kleurboekjes.

Kant en Klare Prinsessen traktatie

Ontdek onze praktische en kant-en-klare prinsessen traktatie. Ideaal voor jou als ouder of verzorger, onze traktaties zijn klaar om direct uit te delen op school of verjaardagsfeestje. Kies uit verschillende opties zoals toverstafjes met klaparmbanden, bellenblaas met stickers, of kleurtraktaties met potloodjes. Personaliseer je keuze met de toevoeging van snoepjes, stickers of een persoonlijke boodschap voor een speciaal tintje. Onze traktaties bieden gemak zonder in te leveren op de sfeer. Wij ontzorgen je graag. 

Ideaal voor meisjes tot 7 jaar

Laat elk klein meisje zich een echte prinses voelen met onze prinsessen traktaties, speciaal gecreëerd voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Deze traktaties passen perfect in de belevingswereld van jonge prinsesjes en zijn ideaal voor uitdelen op de peuterspeelzaal, crèches of in de klas. 

Snel geleverd, persoonlijk en heel leuk

Ga voor de meest geweldige traktatie voor je kleine prinses. Ons team zorgt voor een zorgvuldige afstemming van de traktaties, waardoor jij veel tijd bespaart en een consistent thema ontvangt. We bieden een snelle levering, vaak al binnen 1 tot 2 werkdagen. Wij houden ons dagelijks bezig met vernieuwen van onze traktaties van jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Mocht je er niet uitkomen, we helpen je ook graag met het samenstellen van je traktatie. Ook heb je de mogelijkheid om het helemaal zelf te doen door verschillende uitdeelcadeautjes te kiezen en deze te combineren met snoepjes

Zelf samenstellen of toch een ander thema?

Wij hebben een heleboel thema’s zoals, unicorn, smiley, game en peppa pig traktaties. Kies voor het thema dat het beste bij je kind past. Weet je niet wat je moet kiezen? We helpen je graag, maar je kunt ook eenvoudig je eigen traktatie samenstellen. Zolang je maar een glimlach bij je kind op het gezicht kunt toveren.

Meer lezen

Actie

 0,75

Actie

Prinses traktatie tasje

 1,50

Prinses tover traktatie

 1,40

Prinses traktatie met kleurboekje

 1,30

Prinses beker traktatie

 1,70

Prinses kleur traktatie met potloodjes

 1,25

Prinses kleur traktatie met toverstaf

 1,65

Recent bekeken producten

Foto van ons

heb je vragen of speciale wensen?

Laat het ons weten, we brainstormen graag met je mee!

De waardering van www.paperhouse.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 3348 reviews.